Rozlúčka s letom 2024

Pomyselnú bodku za letom 2024 dalo kultúrno-spoločenské podujatie pod názvom „Rozlúčka s letom 2024“, ktorá prebiehala 29. augusta 2024 od 18.00 hod na Amfíku v Galante. Túto každoročnú akciu otvoril Cico Band a René Rendy s ich hitmi ako Pivko, Piatok, Sobota. Ľudia sa bavili, spievali – „Hop čip čibi rip hopáá“ ovládlo publikum.

Na pódiu sa predstavila aj slovenská rocková skupina pôvodom z Nitry, ktorá na slovenskej hudobnej scéne pôsobí od roku 1996 Desmod. Tá postavila všetkých ľudí na nohy a vytvorila skvelú atmosféru. Nechýbali piesne ako „Chýbanie“ či „Niekto ti to povie skôr než ja“ pre romantikov. Pre milovníkov filmov zaznela pieseň „Kométa“. Hlavný spevák tejto kapely nezabudol ani na svoje staré hity, ktorými celé publikom roztancoval. Išlo o piesne ako  Hemeroidy, Čierna ovca rodiny, Čierna diera, Vyrobená pre mňa a pod. 

Atmosféra počas celého večera bola veselá, ľudia spievali, tancovali, bavili sa. Počasie nám vyšlo na výbornú. Záver patril DJ-ovi pod menom Barányi Attila.

Veľké poďakovanie patrí Mestu Galanta, ktoré toto podujatie podporilo finančne. Mediálnemu partnerovi Regionálnej televízie RTV KREA v Galante, ktorá celé podujatie propagovala. Ďakujeme aj spoluorganizátorom, ktorí pomohli a priložili ruky pri príprave celej akcie. Konkrétne ide o participáciu OZ Pre rozvoj Galanty, OZ PRO Galanta, OZ Templars Slovakia.